No products in the cart.

POLITICA DE RETUR

Returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul/ produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată și demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, și poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) la adresa info@cafeaflorian.ro și să returneze produsul la adresa Bd. Nicolae Bălcescu, Nr. 3-5, Sector-1 București – ROMÂNIA, contravaloarea produsului/ produselor repective în contul indicat de Cumpărător în e-mail, într-un termen maxim de 14 de zile de la primirea produsului returnat de cumpărător.

Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către Cumpărător.

Returnarea integrală a contravalorii achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă şi nu prezintă deteriorări sau urme de folosire/desigilare. Deteriorarea produsului cauzată de Cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de Cumpărător. Dacă produsul a fost folosit/utilizat/desigilat de către Cumpărător şi nu mai poate fi returnat în stare perfectă, SPLENDID IMPEX S.R.L. nu va putea returna contravaloarea acestuia.

Orice litigii apărute între Cumpărătorii Magazinului online şi SPLENDID IMPEX S.R.L. vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea va reveni instanțelor de judecată competente.